Tantrailta- Shiva ja Shakti

October 27 @ 6:00 pm 8:30 pm

Hei sinä utelias ja ihana ihminen!

Neljännen illan aiheena on Shiva ja Shakti, maskuliini ja feminiini. Näitä polariteetteja tutkimme energeettisestä näkökulmasta itsessämme ja toisissamme. Onko sinun energiasi virtaavaa, viivyttelevää, vastaanottavaa? Koetko enemmän omaksesi suoraviivaisen, penetroivan, tarkan ja kannattelevan voiman? Tämän illan jälkeen tunnistat paremmin itsessäsi niin feminiinisen kuin maskuliinisen laatusi, ja saat ne tietoisesti käyttöösi arjen tapahtumiin. Sukupuolellasi ei ole väliä, meissä jokaisessa on kummatkin laadut.

Syksyn tantraillat on suunniteltu niin, että ne vievät askel askeleelta sinua lähemmäksi autenttista itseäsi, tarkistellen eri laatuja ja kerroksia sinussa. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin. Tule yksin, kumppanin kanssa tai tutustu tapahtumissa uusiin merkityksellisiin ihmisiin! Syksyn kantavana teemana on kanssasäätely eli se, miten me ihmisinä kannattelemme toisiamme ja autamme sekä itseämme, että toisiamme olemaan totta, avoinna ja läsnä.

Ilmoittaudu ajoissa, iltaan mahtuu enintään 20 henkilöä! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Illan hinta on 27€, ja mikäli olet vähävarainen, hintasi on 20€. Hinnat sisältävän alv 24%.

Ilmoittaudu tekstiviestillä tai Whatsapilla numeroon 045 2579077 tai email info@siljahelina.com. Mainitse viestissäsi nimesi, mihin iltaan ilmoittaudut ja kuinka monta lippua haluat. Saat vastausviestissä maksulinkin. Ilmoittautuminen on sitova, mutta voit halutessasi myydä tai lahjoittaa lipun eteenpäin.
Ilmoittautumiset maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Aikataulu 2023, klo 18-20.30

8.9. Leikki ja Liike
22.9. Rajat ja Rajapinnat
6.10. Keho ja Kosketus
27.10. Shiva ja Shakti
10.11. Hiljaisuus ja hyväksyntä
1.12. Halu ja Hekuma
15.12. Tantriset pikkujoulut

Paikka: Rihmos sidontastudio, Näsilinnankatu 22 A-rappu, 2. krs

20€ – 27€

Silja Helinä

045 257 90 77

Rihmos Sidontastudio

Näsilinnankatu 22 a, 2 kerros
Tampere,
+ Google Map
https://fb.me/e/35U0ZUv15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *