Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tantra X Hypnoosi, Tantrisen elämäntaidon kurssi

24 helmikuun @ 10:00 am 16 kesäkuun @ 4:00 pm

Tantra X Hypnoosi on tantrisen elämäntaidon kurssi, joka auttaa sinua yhdistämään kaikki palapelin palaset yhteen,

ne vielä tiedostamattomatkin osat toisiinsa! Kun pysähdyt omien tarpeidesi äärelle, yhteydessä toisiin, voit saavuttaa tasapainon ja läsnäolon kokemuksen elämääsi. 

Tuntuuko sinusta että olet hengissä, mutta et oikeastaan ihan elossa? Olet jo käynyt tietoisuuden polkua, oppinut taitoja ja oivaltanut asioita, mutta se jokin puuttuva palanen estää sinua vielä olemasta autenttisesti sinä?

Jos voisit olla avoinna elämän edessä, piilottamatta ja häpeämättä enää yhtään mitään, tuntisitko itsesi vapaammaksi?

Tantra X Hypnoosi yhdistää poikkeuksellisella tavalla neotantran, mentaalivalmennuksen ja hypnoosin keinot. Tantristen harjoitusten avulla pääset kohtaamaan tunteesi, aistisi ja rakastumaan kehoosi. Mentaalivalmennus auttaa sinua tiedostamaan sekä hallitsemaan ajatuksiasi, ja mielesi rauhoittuu tarinatulvasta keskittymään olennaiseen. Hypnoosi hakkeroi tiedostamattoman alitajuntasi tason, joka ohjaa jokaista valintaasi elämässä. 

Kuuden kerran kaupunkiretriitti käynnistyy helmikuussa, ja päättyy luonnon kääntyessä elämää ja valoa kohti, kesäkuussa. Tapaamme kerran kuukaudessa, ja viimeinen moduuli on kahden päivän mittainen, vietämme 15.6. illallla vielä Elämän Juhlaa. Ryhmään otetaan mukaan enimmillään 16 henkilöä. 

Tantra X Hypnoosi antaa sinulle kattavat työkalut tunteiden, kehon, mielen ja alitajunnan yhteyteen. Pääset kokemaan aistinautintoja, kosketusta ja tunnetyöskentelyä. Saat harjoitella seksuaalienergian nostattamista ja energiaorgasmeja. Opit käyttämään hengitysharjoituksia, tietoista liikkumista ja äänenkäyttöä osana tunteiden purkamista ja niiden hallintaa. Valjastat käyttöösi chakrojen, riittien ja rituaalien voimat. Opit voimakkaan itsehypnoosin, joka on käytössäsi koko loppuelämäsi ajan. 

Tantra X Hypnoosi on systemaattinen sielun syväluotaus, joka muuttaa elämääsi juuri siihen suuntaan, mihin haluat mennä. Kurssi ei sovi sinulle, jolla ei ole vielä mitään kokemusta itsesi kanssa työskentelystä (suosittelen silloin mieluumin Tantran Perussetti-iltoja). Sinulla tulee olla jotain kokemusta itsesi kanssa työskentelystä- esimerkiksi tantrakursseja, TRE:tä, meditaatiota, hengitysharjoituksia tai vaikka NLP:tä. Tantra X Hypnoosi on syvälle ytimeen menevä kokonaisuus, joka vaatii osallistujalta perustaitoja tunnetyöskentelystä, ryhmätyöstä ja itsereflektiosta.

Harjoitusmuotoina käytämme tantrisia keho- ja kosketusharjoituksia, tanssia, meditaatioita, kirjoitus- ja pohdintatehtäviä, varjotyötä, piirityöskentelyä sekä hypnoottisia menetelmiä. Harjoituksia tehdään ryhmänä, pareittain ja yksin. Kurssi sisältää vapaavalintaista alastomuutta, ja kosketusta osallistujien kesken. Kaikki harjoitukset ovat vapaaehtoisia. Mukana on kokenut avustaja harjoitusten tukena. Voit halutessasi harjoitella oppimaasi muiden ryhmäläisten kanssa välitapaamisissa. Ohjaajalta on mahdollista saada kurssin aikana henkilökohtaista coachausta erilliseen hintaan.

Miten mukaan: Kurssille pääsee vain hakemuksen ja haastattelun kautta. Laita minulle viestiä info at siljahelina.com ja sovitaan Zoom-haastattelu!

Missä: Rihmos Sidontastudio, Näsilinnankatu 22 a, 2 krs, Tampere. Pääset paikalle helposti bussilla tai junalla myös muualta Suomesta.

Milloin: Klo 10-16. Päivämäärät: 24.2., 16.3., 20.4., 25.5., 15.6. ja 16.6. Sään salliessa 15.6. illalla on juhlatapaaminen luonnossa, muussa tapauksessa iltajuhla on sisätiloissa myöhemmin ilmoitettavassa kohteessa.

Kurssin hinta: Ensimmäiset 5 osallistujaa 495€, seuraavat osallistujat 549€.

Lounas ja mahdollinen yöpyminen omakustanteisia. Kurssilla on teetarjoilu. Hinnat sisältävät alv 24%. Ilmoittautuminen on sitova, lääkärintodistuksella palautetaan kurssimaksu (-50€ käsittelykulut ja käytettyjen tapaamisten hinta).

Vilpittömyys, rakkaudellisuus ja aitous kaikessa on se, mihin tantra meitä johtaa. Se vaatii pysähtymistä, keskittymistä, antautumista, luovuttamista ja vastaanottamista. Se tuo tietoisuuteen omat rajat ja rajattomuuden, pelot ja ennakkoluulot, ja pyyhkäisee ne periksiantamattoman lempeästi omaan arvoonsa. Tämän tehdasasetusten palauttamisen aikana voi saavuttaa yhteyden myös siihen alkulähteeseen, voimaan, mistä kaikki tähän maailmaan kumpuaa. Tantraillat auttavat sinua saamaan elävän ja rakkaudellisen yhteyden tunteisiin ja kehoosi, koska saat harjoitella sitä turvallisessa ympäristössä. Voit antaa itsesi rentoutua ja avautua lempeälle muutokselle.

Ohjaajasi
Olen Silja Helinä, nauravainen, maanläheinen ja turvallinen ihmiskohtaaja. Mielestäni elämän tarkoitus on nauttia ja rakastaa. Tarinallisuus, virtaavuus ja selkeys ovat minulle tärkeitä arvoja ohjaamisessa. Olen ollut koko ikäni valmennus- ja ihmissuhdetyössä- koulutukseni on Tantric Life Coach, parisuhdeneuvoja, kätilö ja kehomieltä rauhoittava intuitiivinen energiahoitaja. Opiskelen tällä hetkellä mentaalivalmennusta ja hypnoottisia menetelmiä Minna Marshin johdolla Deep Results Coach- koulutuksessa.

Tantric Life Coachina autan sinua löytämään elävän yhteyden tunteisiin ja kehoosi.

Minulle tantra on kehon ja mielen harjoittamista, henkisen polun kulkemista ja oman ihmisyyden tutkimista. Neotantrassa tehdään erilaisia harjoituksia, jotka auttavat sinua pääsemään käsiksi syvällä uinuviin tunteisiin- niihin, jotka ovat oikeasti sinusta lähtöisin. Totutut tavat, ohjelmoinnit ja kaavoihin kangistuneet ajatusmallit kuoriutuvat kerros kerrokselta pois, ja jäljelle jää kaunis aito ihmisyys. Siitä kohdasta on helpompaa luoda yhteys omaan sisimpään ja muihin ihmisiin. Varjotyö eli omien haavojen ja ärsytyskynnyksen tunnistaminen on osa tantrista työskentelyä. Keho- ja hengitysharjoitusten myötä aistisi herkistyvät, ja voit kokea enemmän nautintoa- ehkä enemmän ja monimuotoisempaa kuin koskaan edes uskalsit toivoa todeksi. Kohtaan sinut aina rakkaudellisesti, en ylhäältä päin arvottaen. Toimintani on eettistä ja läpinäkyvää. Parituokioissa ohjaan sinut ja kumppanisi tantristen harjoitusten kautta syvempään keskinäiseen yhteyteen.

Tarjoan yksilöille ja pareille tantrista coachausta, mentaalivalmennusta ja ryhmäkursseja.

Lue lisää www.siljahelina.com tai soita 045 257 90 77

495€ – 549€

Silja Helinä

045 257 90 77

Rihmos Sidontastudio

Näsilinnankatu 22 a, 2 kerros
Tampere,
+ Google Map