Sensuaalisuus on Supervoima- parityöpaja

December 18 @ 6:00 pm 9:00 pm

Sensuaalisuus on supervoima- työpaja

Kujeileva katse, säkenöivä hymy, leikkisyyttä liikkeessä ja puheessa, itsevarma, maadoittunut olemus… Intohimoa elämää ja itseään kohtaan. Läsnäoloa. Syvyyttä. Herkkyyttä. Autenttisuutta.

Tantric life coahcit, elämää ja toisiaan syvästi kunnioittavat ja rakastavat ystävykset, Silja Helinä ja Prem Abhaya, ohjaavat Sensuaalisuus on supervoima- työpajan.

Kuuletko kutsun? Tule tutkimaan, miten sensuaalisuus sinussa elää ja ilmentyy! Miten se ilmenee sinun ja kumppanisi välillä? Miten se vaikuttaa keskinäiseen dynamiikkaan? Miten se energisoi arkeasi? Miten se kohottaa spirittiä? Miten sensuaalisuus voimaannuttaa, saa liikkumaan, leikkimään, luomaan? Vai onko niin, että se on just nyt hukassa? Ei hätää! Tässä parityöpajassa pääset etsimään ja löytämään yhteyden omaan aistillisuuteesi, tutkimaan ja ilmentämään aistillisuutta ja sensuaalisuutta yhdessä oman parin kanssa. Työpaja sai supersuosion kesän Wild Heart-festivaaleilla!

Tähän työpajaan tullaan siis oman parin kanssa, mutta teidän ei tarvitse olla pariskunta. Sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole merkitystä. Sensuaalisuutta tutkitaan itsessä syntyvän halun ja sen ilmentymisen kautta.

Me odotetaan malttamattomina, että päästään tutkimaan tätä supervoimaa yhdessä teidän kanssa!

Palautetta pareilta:
Ihanan turvallinen ja leikkisä kokemus! Mahtavaa kun sai syventyä oman parin kanssa harjoituksiin.

Todella antoisa! Kutsui ilmaisemaan omaa autenttista halua ilman opittuja maneereita. Kerrankin oli aikaa tutkia heräävää halua rauhassa.

Ilmoittaudu 1.12.2023 mennessä sähköpostitse info@siljahelina.com.
Työpaja järjestetään jos osallistujapareja on vähintään viisi. Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset ja maksun palautus vain lääkärintodistuksella.

Hinta 35€/hlö, sis alv 24%.

Silja Helinä

045 257 90 77

Rihmos Sidontastudio

Näsilinnankatu 22 a, 2 kerros
Tampere,
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *