Naisten tantrailta Loimaalla by Silja Helinä

September 29 @ 6:00 pm 9:00 pm

NAISTEN TANTRAILTA 29.9.2023 klo 18.00- 21.00

Naisten tantraillassa pääset kokemaan lämpimän sisaruuden, naisten keskinäisen luottamuksen ja kannattelun aidoimmillaan ja parhaimmillaan! Tilaa on niin puheelle kuin tanssille ja liikkeellekin. Mitään kokemusta tantrasta et tarvitse, tulet vain omana itsenäsi ja annat tantran taian tapahtua!

Tantrassa tulet tutuksi liikkeen, äänen ja hengityksen kanssa. Teemme kehollisia harjoituksia, joihin voi halutessasi liittyä myös kosketusta. Harjoittelemme yhdessä, miten löydät ja osaat sanoittaa toiveesi ja rajasi. Tanssi, musiikki, tarinat ja yhteinen leikki on osa illan rakennetta.

Miksi Tantra?

Vilpittömyys, rakkaudellisuus ja aitous kaikessa on se, mihin tantra meitä johtaa. Se vaatii pysähtymistä, keskittymistä, antautumista, luovuttamista ja vastaanottamista. Se tuo tietoisuuteen omat rajat ja rajattomuuden, pelot ja ennakkoluulot, ja pyyhkäisee ne periksiantamattoman lempeästi omaan arvoonsa. Tämän tehdasasetusten palauttamisen aikana voi saavuttaa yhteyden myös siihen alkulähteeseen, voimaan, mistä kaikki tähän maailmaan kumpuaa. Tantra voi auttaa sinua saamaan elävän yhteyden tunteisiin ja kehoosi.

Tantriset harjoitukset auttavat sinua pääsemään käsiksi syvällä uinuviin tunteisiin- niihin, jotka ovat oikeasti sinusta lähtöisin. Totutut tavat, ohjelmoinnit ja kaavoihin kangistuneet ajatusmallit kuoriutuvat kerros kerrokselta pois, ja jäljelle jää kaunis aito ihmisyys. Siitä kohdasta on helpompaa luoda yhteys omaan sisimpään ja muihin ihmisiin.

Varjotyö eli omien haavojen ja ärsytyskynnyksen tunnistaminen on osa tantrista työskentelyä. Keho- ja hengitysharjoitusten myötä aistisi herkistyvät, ja voit kokea enemmän nautintoa- ehkä enemmän ja monimuotoisempaa kuin koskaan edes uskalsit toivoa todeksi.

Kokeneena tantraohjaajana luon iltaan turvallisen ja hyväksyvän tilan. Osallistujilta edellytetään kunnioittavaa ja luottamuksellista käyttäytymistä kanssakurssilaisia kohtaan. Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Tapahtuma on päihteetön.

Pukeudu mukaviin vaatteisiin ja ota mukaan vesipullo. Jos sinulla on joogamatto, voit ottaa senkin mukaasi. Jätä pois synteettiset hajusteet (hiuslakat, hajuvedet jne).

Hinta: 39 €/hlö
Sisältää ohjatun ohjelman, iltateen ja pikkumakean.

Ilmoittautumiset 24.9.2023 mennessä: info@seeslounge.fi

Silja Helinä

045 257 90 77

Sees Lounge

Väinölänkatu 4
Loimaa,
+ Google Map
info@seeslounge.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *