Tantra

Tantra on minulle palaamista viattomuuteen, aitouteen ja luottamukseen- siihen tilaan, missä me olemme autenttisesti ennen ohjelmointeja, odotuksia ja arvotuksia. Tarjoan tantrisen elämäntaidon valmennusta ja tantrakursseja yksilöille ja pareille.

”Tantra teaches reverence for the body, love, respect for the body, gratitude for the body. The body is marvelous, it is the greatest of mysteries.” – Osho

Tantrinen valmennus ja kurssit

Tantric Life Coachina autan sinua löytämään elävän yhteyden tunteisiin ja kehoosi. Haluan lisätä jokaisin ihmisen elämään nautintoa, rauhaa, rakkaudellisuutta, yhteyden tunnetta, leikkisyyttä ja kepeyttä. Tantra tuo minulle kaikkea sitä, ja vähän lisääkin. Voin opettaa sitä myös sinulle. Tarjoan tantrisen elämäntaidon yksilövalmennusta ja tapahtumia.

Vilpittömyys, rakkaudellisuus ja aitous kaikessa on se, mihin tantra meitä johtaa. Se vaatii pysähtymistä, keskittymistä, antautumista, luovuttamista ja vastaanottamista. Se tuo tietoisuuteen omat rajat ja rajattomuuden, pelot ja ennakkoluulot, ja pyyhkäisee ne periksiantamattoman lempeästi omaan arvoonsa. Tämän tehdasasetusten palauttamisen aikana voi saavuttaa yhteyden myös siihen alkulähteeseen, voimaan, mistä kaikki tähän maailmaan kumpuaa. 

”Silja on valmentajana lämmin ja turvallinen. Tantrinen elämäntaidon valmennus tarjosi minulle mahdollisuuden pysähtyä tarkastelemaan omaa elämääni. Valmennuksessa otettiin huomioon myös kehollisuus, ja kehollisten harjoitusten myötä pääsin syvemmällä ydinteemoissa. Silja ohjasi ja rohkaisi lempeästi hyppäämään omalle epämukavuusalueelle ja tätä myöden sain hyviä oivalluksia ja muistutuksia niistä asioista mitkä elämässäni ovat todella merkityksellisiä. 

Coaching- asiakas, talvi 2022

Minulle tantra on kehon ja mielen harjoittamista, henkisen polun kulkemista ja oman ihmisyyden tutkimista. Neotantrassa tehdään erilaisia harjoituksia, jotka auttavat sinua pääsemään käsiksi syvällä uinuviin tunteisiin- niihin, jotka ovat oikeasti sinusta lähtöisin. Totutut tavat, ohjelmoinnit ja kaavoihin kangistuneet ajatusmallit kuoriutuvat kerros kerrokselta pois, ja jäljelle jää kaunis aito ihmisyys. Siitä kohdasta on helpompaa luoda yhteys omaan sisimpään ja muihin ihmisiin. Varjotyö eli omien haavojen ja ärsytyskynnyksen tunnistaminen on osa tantrista työskentelyä.

”Siljan tapa esittää kysymyksiä ohi ilmeisen, on toiminut yhtenä tehokkaimmista väylistä päästä käsiksi syvempään tietoon ja kehollisiin tuntemuksiin sekä sivuuttaa ajatukset ja opitut narratiivit.”

Tutkimuspäällikkö Sonja Sulankivi

Keho- ja hengitysharjoitusten myötä aistisi herkistyvät, ja voit kokea enemmän nautintoa- ehkä enemmän ja monimuotoisempaa kuin koskaan edes uskalsit toivoa todeksi. Kohtaan sinut aina rakkaudellisesti, en ylhäältä päin arvottaen. Toimintani on eettistä ja läpinäkyvää, ja palvelun sisältö käydään läpi yhdessä ennen tekemistä. Parituokioissa ohjaan sinut ja kumppanisi tantristen harjoitusten kautta syvempään keskinäiseen yhteyteen.

”Sun ohjaaminen on tosi lämmintä ja läsnäolevaa, turvallista. Osasit luoda tosi turvallisen ilmapiirin jossa me kumpikin voitiin uskaltaa heittäytyä kokeilemaan ja tutkimaan toisiamme tosi vapautuneesti, vaikka läsnä oli meille vieras ohjaaja. Hetki oli tosiaan ihana!”

Pariskunnan palaute tantratuokiosta

Tantrinen coachaus 129€ (myös zoom), 3 kertaa 333€, 5 kertaa 529€.

Tantratuokio pariskunnalle 289€/2,5h

Tantrapalvelujen alv 24%


Tantrakurssit ja -illat

Tantraillat ja kurssit ovat matalan kynnyksen tapa tutustua tantraan! Olit sitten kokenut matkaaja, tai vasta ensimmäistä kertaa aiheeseen tutustuva, tule mukaan ihmettelemään elämän upeutta!

Silja Helinän tantraillat on suunniteltu niin, että ne vievät askel askeleelta sinua lähemmäksi autenttista itseäsi, tarkistellen eri laatuja ja kerroksia sinussa. Tule yksin, kumppanin kanssa tai tutustu tapahtumissa uusiin merkityksellisiin ihmisiin! Kantavana teemana on kanssasäätely eli se, miten me ihmisinä kannattelemme toisiamme ja autamme sekä itseämme, että toisiamme olemaan totta, avoinna ja läsnä. 

Kaikki tapahtumat ovat päihteettömiä, ja niihin pyritään luomaan turvallinen tila kaikille. Olet tervetullut juuri omana itsenäsi. Tapahtumissa ei ole alastomuutta tai seksiä. Syrjintää tai häiriökäyttäytymistä ei suvaita, ja mikäli sellaista ilmenee, toivon että ilmoitat siitä ohjaajalle. 

Tantrassa tulet tutuksi liikkeen, äänen ja hengityksen kanssa. Teemme kehollisia harjoituksia, joihin voi halutessasi liittyä myös kosketusta. Harjoittelemme yhdessä, miten löydät ja osaat sanoittaa toiveesi ja rajasi. Tanssi, musiikki, tarinat ja yhteinen leikki on osa illan rakennetta. Mukana on aina ohjaajan lisäksi kokeneita avustajia, joilta saa apua, tukea ja kannustusta. 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen ryhmiin ja tapahtumiin on sitova, eikä rahoja palauteta paitsi siinä tapauksessa, että ryhmä peruuntuu vetäjästä johtuvasta syystä. Oman osallistumisen voi myydä tai lahjoittaa toiselle henkilölle. Maksu suoritetaan verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Yksilöajat maksetaan tapaamisen yhteydessä joko pankkikortilla tai käteisellä. Alle 24h sisällä tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 50% maksu.