Kehomielihoidot

Minä näen ja koen sinut kokonaisuutena. Aistin kaiken sen, mitä sinussa on. Minulle ihminen on kehon, mielen ja energian luoma, kaunis olento. Saat minulta kosmeettista akupunktiota, rentouttavaa vyöhyketerapiaa ja voimakasta energiahoitoa.

Osaan tasapainottaa ja auttaa niin kehollista kuin energeettistäkin olemustasi. 

Voit antaa kaiken virrata.

Sinun ydinenergiasi on nimensä mukaan ytimessäsi, se virtaa keskuskanavasi kautta siitä lähteestä, johon olemme kaikki yhteydessä- huomasimme sitä tai emme. Minulle on annettu lahja aistia tätä ydinenergiaa, sitä kuolematonta sielua, mikä sinussa virtaa. Osaan hoitaa myös sitä materiaa, joka on tiivistynyt keskuskanavasi ympärille- sitä ihmiskehoa, jossa nyt koet ja elät tätä elämää. 

Väsymys, uupumus, sairaudet, vammat, haitalliset uskomukset, itseesi kohdistuvat ilkeät ajatukset sekä ylisukupolviset kokemukset näkyvät niin materiakehossasi kuin energiakentässäsi, ja niitä voidaan hoitaa. Sielusi voi joka tapauksessa hyvin ja voimakkasti, siitä sinun ei tarvitse olla ikinä huolissaan eikä sitä tarvitse hoitaa. Voit luottaa siihen, että keskuskanavan energia on aina puhdasta, oikeaa ja hyvää.

Energiahoito

Energiahoidon aikana tunnustelen niitä laatuja, mitä minulle sinusta avataan ja näytetään. Käytän hoidoissani akupunktiota, vyöhyketerapiaa sekä fasciahieronta-otteita energiahoidon lisäksi. Olen saanut Seichim-energiahoitovihkimyksen. 

Hoito tapahtuu intuitiivisesti sinun tarpeisiisi vastaten. Mitään invasiivista tai vastentahtoista hoitoa en tee, eli saat luottaa siihen että olet turvassa. Kaikki toiminta tapahtuu vain sinun suostumuksellasi. 

Keho- ja energiahoidot 80€/60min

Etäenergiahoito 35€/30min

Keho- ja energiahoidon alv 24%

Kosmeettinen akupunktio

Kosmeettinen akupunktio on nimestään huolimatta koko kehon hoito. Se rentouttaa ja virkistää sekä kirkastaa kasvojasi. Ohuita akupunktioneuloja asetellaan tarpeen mukaan kasvoihin ja muualle kehoon. Lopuksi saat taivaallisen pää- ja kasvohieronnan luonnollisella öljyllä.

Keho- ja energiahoidon aikana saat istua tai maata miellyttävällä hoitovuoteella. Aloitan yleensä tekemällä vyöhyketerapiaa ja tarvittaessa akupunktiota tai GuaShata materiakehon hoitamiseksi. Akupunktiossa käytetään ohuita neuloja, GuaSha on fasciakalvojen hieromista erityisen lastan ja öljyn avulla. Sen jälkeen aloitan energiahoidon, mikä tapahtuu pääasiassa ilman kosketusta. Käytän energian liikuttamiseksi erilaisia kädenliikkeitä ja ääniä, intuitiivisesti sen mukaan mitä tarvitaan energiakehon ja auran hoidossa. Energiahoidon aikana voit kokea lämpötilan vaihtelua, pistelyä, kihelmöintiä tai saada näköaistimuksia väreistä. Erilaisia tunteita voi nousta pintaan ja saatat huomata kehosi liikkuvan. Voi myös olla, että et tunne kehollisesti yhtään mitään. Energiahoidon voi tehdä mainiosti myös etänä, se on todella voimallinen eikä vaadi erikoisvalmistelua. 

Hoitoa ei voi tehdä syöpähoitojen aikana. Se on turvallista vauvoille, raskaana oleville ja imettäville. Hoito kestää yleensä tunnin ajan, ja sen loppuun on varattu kiireetön hetki, jossa saat hiljalleen palautua takaisin tähän hetkeen.

Toivon, että kaikkiin hoitoihin tullaan hajusteetta.

HINNAT

Kosmeettinen akupunktio 80€/60min

Keho- ja energiahoidot 80€/60min

Etäenergiahoito 35€/30min

Keho- ja energiahoidon alv 24%