Kätilötyö

Tunnet minut kenties Vauvantain Siljana. Olen ollut yksityinen kätilö jo vuodesta 2011. Erityinen asiantuntemukseni on synnytysvalmennuksessa ja imetysohjauksessa.

Saat minulta kätilön ammattitaitoista apua raskauden, synnytyksen ja imetyksen aikana.

sinä sanelet, mitä tarvitset. Minä tarjoan koko ammattitaitoni perheesi käyttöön.

Päätökset ovat aina sinun.

Tarjoan sinulle kaikki raskauden, synnytyksen ja vauvavuoden palvelut. Hoidan kehoa ja mieltä raskauden aikana, käynnistelen synnytystä lempeästi vyöhyketerapialla ja akupunktiolla. Valmennan sinut ja kumppanisi kädestä pitäen synnytykseen ja opetan kaikki ne kikat mitä itse kätilönä tiedän!

Hälvennän synnytykseen liittyviä pelkoja ja autan sinua kirjoittamaan teräksenlujan synnytystahdon. Opetan miten saat vauvasi imemään kivuttomasti ja miten hoidat pinkeät rinnat tai suihkuavat maitovirrat. Minulla on erityinen taito ratkaista imetyksen ongelmat, ovatpa ne suuria tai pieniä.

Kätilön tuntihinta on 80€.

Synnytysvalmennus 230€/3h.

Otan vastaan Tampereen Tammelassa tai tulen kotiisi. Kotikäynteihin lisätään matkakulut (40€ +20km tai 70€ +25-50km, laita erikseen kysely pidemmistä matkoista)

Vauvat voivat mennä kohtuaikanaan tai synnytyksessä jumiin ja kippuraan. Hankala asento raskausaikana tai vaikea syntymä voi saada vauvan jännittymään, mikä näkyy otsan kurtisteluna, ärtyisyytenä, itkuna, imetysvaikeuksina, koliikkihuutona, ylijäntevyytenä tai mahavaivoina. Olen auttanut tuhansia vauvoja voimaan paremmin viimeisen 15 vuoden aikana. Anna minun hoitaa sinunkin pikkuisesi kuntoon!

Vauvan hoitokäynnit Tampereen Tammelassa 60€/45min, kotikäynnit kätilötaksan mukaan tunnin käynteinä.

Kätilötyön alv 0%, arvonlisäveroton terveydenhuollon palvelu.