Kätilötyö

Saat minulta kätilön ammattitaitoista apua raskauden, synnytyksen ja imetyksen aikana. Erityinen asiantuntemukseni on synnytysvalmennuksessa, synnytystrauman hoidossa ja imetysohjauksessa. Tunnet minut kenties Vauvantain Siljana. Olen ollut yksityinen kätilö jo vuodesta 2011, ja vuosien aikana minulla on ollut yli 2000 tyytyväistä asiakasta.

sinä sanelet, mitä tarvitset. Minä tarjoan koko ammattitaitoni perheesi käyttöön. Päätökset ovat sinun.

Kätilönä keskityn kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hoidan kehoa ja mieltä raskauden aikana, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen.

Valmennan sinut ja kumppanisi kädestä pitäen synnytykseen ja opetan kaikki ne kätilötyön kikat mitä itse tiedän! Hälvennän synnytykseen liittyviä pelkoja ja autan sinua kirjoittamaan teräksenlujan synnytystahdon. Teen lempeän käynnistelyhoidon akupunktiolla ja/tai vyöhyketerapialla.

Kätilödoulanasi tarjoan täyden palvelun ja kannattelun kokemuksen synnytykseen.

Mikäli olet kohdannut synnytystrauman, kohtaan sinut lempeästi, kannattelevasti ja turvallisesti. Saat tukea arjesta selviytymiseen, apua traumaoireisiin sekä keinoja saada kehosi ja mielesi palautumaan tapahtuneesta.

Minulla on erityinen taito ratkaista imetyksen ongelmat, ovatpa ne suuria tai pieniä. Opetan miten saat vauvasi imemään kivuttomasti ja miten hoidat pinkeät rinnat tai suihkuavat maitovirrat.

Tapaan sinut kotonasi ensikäynnillä 90min ajan, jatkokäynnit ovat 60min. Kätilötyötä kotisohvalle siis!

  • Käynnistelyhoidot, pelkokeskustelut, imetysohjaus, 110€/90min, 89€/60min
  • Synnytysvalmennus 340€/ 2x2h
  • Kätilödoulaus 2200€/paketti, kysy lisää!
  • Kotikäynnin matkakulut
    • 20€ Tampereen keskusta +10km
    • 40€ +11-30km
    • Kätilötyön alv 0%

Vauvat voivat mennä kohtuaikanaan tai synnytyksessä jumiin ja kippuraan. Hankala asento raskausaikana tai vaikea, traumaattinen syntymä voi saada vauvan jännittymään, mikä näkyy otsan kurtisteluna, ärtyisyytenä, itkuna, imetysvaikeuksina, koliikkihuutona, ylijäntevyytenä tai mahavaivoina. Olen auttanut tuhansia vauvoja voimaan paremmin viimeisen 15 vuoden aikana. Anna minun hoitaa sinunkin pikkuisesi kuntoon!

Vauvan hoitokäynnit 80€/45min + matkakulut Kätilötyön alv 0%, arvonlisäveroton terveydenhuollon palvelu.